avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna. Am fost testata pentru covid, pana la sosirea ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna. Am fost testata pentru covid, pana la sosirea rezultatului ...

Buna. Am fost testat pentru covid, pana la sosirea rezultatului sotia poate sa iasa din casa ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2020
Mihai 234, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 7 Decembrie 2020
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut!cum se pot pedepsi cei care nu respecta izolarea la domiciliu ... split split Salut!Cum se pot pedepsi cei care nu respecta izolarea la domiciliu si daca in situatia pe care am sa o prezint. Pe data de 29 iulie sotul unei colege de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
Test pcr pt bebe la 1 an? Barbarosa Barbarosa Ajutati-ma va rog cu o parere. Trebuie sa plecam in concediu in Bulgaria si se cer teste PCR pt Covid. Eu, sotia si copilul de 17 ani facem teste. Dar ... (vezi toată discuția)