avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelămurire Decizie De Delegare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelămurire Decizie De Delegare

Salutare.
Am o nelamurire cu privire la o decizie de delegare.
Am primit "Decizie De Delegare" in care se dispune delegarea mea la un alt punct de lucru incepand cu data de 07.12.202 pana in 18.12.2020.
Dupa ce am semnat ca am luat la cunostiinta, seful meu mi-a comunicat verbal ca din data de 7 pana in 10 sa mai raman la locul de munca actual si sa merg in delegare doar din 10. Este legal sa raman la locul actual in perioada 7-10 la indemnul sefului?
Pe langa Decizia De Delagare trebuie sa mai primesc si Ordin De Deplasare sau este suficienta doar Decizia De Delegare?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2020
Nicu.Nicu.Nicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicu.Nicu.Nicu , utilizator 10:34, 8 Decembrie 2020
Nu este corect ...trebuie modificata decizia respectiva.
Multumesc pentru raspuns.
Dar pentru "Pe langa Decizia De Delagare trebuie sa mai primesc si Ordin De Deplasare sau este suficienta doar Decizia De Delegare?"
Multumescc

Cornel Vasile a scris:

Nu este corect ...trebuie modificata decizia respectiva.

Ordinul de deplasare vi se inmaneaza pentru decontarea cheltuielilor.
Si daca nu am cheltuieli?
Transportul este asigurat, cazare nu este cazul pt ca ma intorc in aceeasi zi.
Indemnizatia de delegat este sub forma de ticket.
In acest caz este suficienta doar decizia?
Multumesc.
Cornel Vasile a scris:

Ordinul de deplasare vi se inmaneaza pentru decontarea cheltuielilor.

Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2020
Nicu.Nicu.Nicu, utilizator
Da, este suficienta.

Alte discuții în legătură

Concediere acasa.v acasa.v buna ziua am si eu o nelamurire . Lucrez la o firma si sant trimis frecvent in delegatie in strainatate pe o perioada de min. 5 zile si in functie de ... (vezi toată discuția)
O zi la un alt punct de lucru alina40 alina40 Buna ziua, care este modalitatea legala ca un salariat sa fie mutat sa lucreze o zi la un alt punct de lucru din aceeasi localitate, in locul unui coleg ... (vezi toată discuția)
Delegare / desfacere ci Ioan V. Ioan V. Buna ziua, sunt angajat in cadrul unei firme particulare , iar angajatul doreste sa ma dea afara in urma unor altercatii ( am refuzat sa semnez un act ... (vezi toată discuția)