Bună ziua. Am acroșat un pieton pe trecere nesemaforizată cu aripa stângă. A apărut când mai aveam 6-7 metri până la trecere. Pe banda 1 era oprită o mașină ce mi-a blocat vizibilitatea iar trecerea vopsita spre șters. Lumina destul de difuză. Pietonul s-a ridicat s-a frecat un pic la picior și a plecat împreună cu cel cu care era, care pe bună dreptate mă înjura de mama focului. Până am ieșit din blocajul aferent accidentului ca să cobor să vorbesc cu el deja se depărtaseră bine. Recunosc că nu am mai coborât din mașină. După circa 5 minute deja erau la 50 de metri de trecere fără să se oprească. Dacă am văzut asta am continuat drumul și la primul echipaj de poliție am oprit pentru a mă îndruma cu ce trebuie făcut. M-au trimis la accidente ușoare la Udriste unde am completat o declarație pe proprie răspundere. Am întrebat ce se poate întâmpla și mi s-au spus că trebuie să aștept .și că dacă e ceva voi fi sunat.
Îmi pare rău pt cel accidentat chiar îmi pare. Acum îmi poate spune cineva ce se poate întâmpla. Nu am număr de telefon nu am comunicat deloc cu el. Mulțumesc.
Bună ziua, din punctul meu de vedere, fapta dvs. NU se încadrează la vătămare corporală din culpă (196-1 Cod Penal). Din moment ce ați anunțat poliția, nu veți răspunde pt părăsirea locului accidentului.