avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, la adeverința de venit eliberată de angajator ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, la adeverința de venit eliberată de angajator pt ccc ...

Buna, la adeverința de venit eliberată de angajator pt ccc trebuiesc completate toate cele 24 de luni sau doar 12. Și venitul net realizat=salariul net sau salariul brut
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 7 Decembrie 2020
Trebuiesc completate toate cele 24 de luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul indemnizatie crestere copil andreea36 andreea36 Buna-ziua, Va rog sa ma lamuriti daca cele 75% se aplica la [b]venitul net [/b](total brut-alte beneficii impozabile-contributii angajat pt total brut ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu crestere copil Mia4 Mia4 Buna ziua,pt calculul ccc,trebuie eliberata adev de catre angajator cu veniturile nete pe ultimile 12 luni. Intrebarea mea este unde va fii trecuta si valoarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil și concediu maternitate Corina.ghe92 Corina.ghe92 Buna ziua, As dori sa știu care situație m-ar avantaja mai mult: sa intru in concediu creștere copil sau sa îmi iau toate cele 126 zile după naștere? ... (vezi toată discuția)