avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, am cumparat un autoturism, si in contractul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, am cumparat un autoturism, si in contractul de vanzare ...

Buna, am cumparat un autoturism, si in contractul de vanzare cumparare, vanzatorul a semnat confirmand ca a primit valuarea masinii, si eu apii an semnat ca am platit masina. Acuma am primit instiintare de la avocat ca trebuie sa platesc masina sau sa o returnez altfel ma da in judecata. Sunt foarte confuz de aceasta cerere avand in vedere ca in contract a semnat ca a primit banii si am verificat, nu e nici o clauza sa specifice ca banii nu au fostt bani sau ca doar o parte din valuarea masinii a fost achitata. Aveti idee daca are vreo sansa in instanta sa ma faca sa platesc masina de 2 ori?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 05:55, 9 Decembrie 2020
cine va notifica, vanzatorul prin avocat ? sau cine ?
trimiteti inapoi raspuns ca ati platiti cf contractului de cumparare..


gi-jane2 a scris:

cine va notifica, vanzatorul prin avocat ? sau cine ?
trimiteti inapoi raspuns ca ati platiti cf contractului de cumparare..


Vanzatorul prin avocat. Chiar nu inteleg ce avocat ar trimite o asa scrisoare la cineva cand in contract scrie e semnat de vazator ca a primit banii pe masina.
o fi notificare de la avocat ?
vedeti care ii e numle cautati-l in tabloul avocatilor si luati legatura cu el direct.
~ Conținut șters la cerere ~
Și eu sunt de părere că nu ar trebui să vă faceți nicio problemă. Nu pot să cred că un avocat și-ar pune numele pe o astfel de notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa pierd apartamentul prin notificarea de reziliere? florali florali Buna ziua, I mai 2017 am semnat un ante-contract de vanzare-cumparare pentru cumpararea unui apartament in constructie in Bucuresti. Tot atunci am platit ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un teren agricol si vreau sa-l arendez unui arendas pe care il aleg eu Roull Roull am cumparat in octombrie 2014 un teren agricol si vreau sa-l arendez acum in martie-aprilie 2017, mentionez ca am primit bani de arenda pe noul teren anul ... (vezi toată discuția)
Urgenta! cumparatorul a semnat contractul si s-a razgandit doar.eu doar.eu am vandut masina second hand cu contract de vanzare cumparare tipizat (ex alb, roz, verde semnat de ambele parti) am primit banii, am predat masina , talonul ... (vezi toată discuția)