avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune teren cu pomi fructiferi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune teren cu pomi fructiferi

Buna ziua,
Se poate intocmi un proces-verbal cu valoare juridica, cu acordul proprietarului, la plantarea unor pomi pe terenul acestuia ? Ce valoare ar avea acest act in cazul decesului proprietarului pt o eventuala succesiune facuta de mostenitori ? Mentionez ca pomii ar fi proprietatea unei companii, cumparati cu factura. Multumesc

Alte discuții în legătură

Situatia bunurilor in concubinaj janedoe45 janedoe45 Sunt intr-o relatie de concubinaj, in urma cu 3 ani dupa decesul parintilor mei, pe o suprafata de teren mostenita am construit o cabana de lemn. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa bebe09 bebe09 Buna ziua, Am pe numele meu o casa si un teren pt care soacra mea mi-a facut acte cand era in viata. Aceasta a fost casatorita cu un domn care de asemenea a ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat certificatul de mostenitor rezultat in urma succesiunii ca urmare a decesului tatalui meu de catre bunicul si unchii mei{tatal si fratii defunctului} ionutcodreanu ionutcodreanu Anul acesta in luna martie tatal meu a decedat,iar in luna septembrie a facut succesiune in urma careia a rezultat certificatul de mostenitor si mostenirea ... (vezi toată discuția)