avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... la ce se refera art. 217, alin. 1 din Regulamentul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

la ce se refera art. 217, alin. 1 din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002?

ce reprezinta acest art 217 alin 1 la ce se refera?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 28 Decembrie 2009
Din care lege face parte acestr articol? sau din care cod: penal, civil....?
Cred ca este vorba de art.217 alin.1 din Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice care prevede ca :
Art. 217. - (1) Atunci cand se impune imobilizarea, in conditiile legii, a unui vehicul care transporta produse sau substante periculoase, politistul rutier este obligat sa anunte, de indata, unitatea de politie din care face parte pentru a se stabili, impreuna cu unitatile Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, destinatia finala pentru parcarea autovehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catre persoanele competente sau persoanele care au un caz similar, va multumesc - conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice elena9286 elena9286 Intr-o seara sotul meu a luat masina si s-a urcat la volan desi nu avea permis de conducere fiind sub influenta bauturilor alcoolice , a venit politia locala ... (vezi toată discuția)
Oprirea fortata al unui autovehicul in trafic M0t0 M0t0 Buna ziua, Am tot cautat o prevedere legala in ceea ce priveste \"oprirea fortata\" al unui autovehicul in trafic prin diverse \"mijloace adecvate\" precum ... (vezi toată discuția)
Parcare centru comercial dragoshz dragoshz Buna ziua, Va adresez urmatoarea intrebare: In incinta magazinului kaufland exista o parcare cu acces liber( nu exista bariere). In baza carui temei ... (vezi toată discuția)