avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna, Un programator poate fi scutit de impozit doar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna, Un programator poate fi scutit de impozit doar pe CIM-ul ...

Buna,

Un programator poate fi scutit de impozit doar pe CIM-ul unde are functia de baza? sau poate fi scutit si pe cel de-al 2-lea CIM pe care il are incheiat cu o alta companie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BiancaOrban , utilizator 09:40, 9 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu face distinctie ....astfel, el este scutit pe toate c.i.m.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim simultan cu norma intreaga la doi angajatori MARY081968 MARY081968 buna ziua, va rog sa imi spuneti unde pot gasi o prevedere legala ( in afara de codul muncii unde se prevede ca timpul de lucru este de 8 ore pe zi - 40 pe ... (vezi toată discuția)
Manager de transport marfa si contabil la aceeasi societate ralucel25 ralucel25 Pot si in acelasi timp manager de transport marfa si contabil pentru un SRL. Mentionez ca am obtinut deja certificatul de competenta profesionala pentru ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca la acelasi angajator lauricafl lauricafl Buna ziua. Am mai gasit discutii pe tema aceasta pe forum, dar sunt ceva mai vechi. Sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata, 8 ore. Compania ... (vezi toată discuția)