avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... testat pozitiv dupa cele 14 zile de izolare la cat ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

testat pozitiv dupa cele 14 zile de izolare la cat timp va iesi negativ testul?(asimptomatic)

Buna dupa un test pozitiv in data de 24 a luni trecute am stat 14 zile in izolare la domiciliu dupa cate zile ar trebui sa repet testul pentru a iesi negativ?(asimptomatic fara nici un simptom ce tine de covid)

Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 04:54, 9 Decembrie 2020
Nu mai exista obligativitatea repetarii testului, conform ordinului 1513 al ministerului sanatatii. Sunteti "integrabil" in societate.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile ... dritaS dritaS Testul pozitiv din timpul izolării la domiciliu după 9 zile prelungește izolarea la domiciliu încă 14 zile de la data testării?Va rog ! Care este ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat ... Pmpmpreda Pmpmpreda Ma poate obliga angajatorul sa am test negativ după ce am efectuat perioada legală de izolare fiind confirmată pozitiv Covid-19. Cadrul legal as vrea sa il ... (vezi toată discuția)
Exista un membru al familiei(sotia) confirmata co vid, toti ceilalti ... danielpredaionut danielpredaionut Exista un membru al familiei(sotia) confirmata CO VID, toti ceilalti membri si persoana confirmata sunt plasati in izolare la domiciliu pentru 14 zile. In a ... (vezi toată discuția)