avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii necesare cosmetice handmade
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii necesare cosmetice handmade

Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute cu etapele necesare pentru autorizare in vederea producerii si comercializarii intr-un magazin online a produselor cosmetice handmade? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
Sun01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 20:47, 9 Decembrie 2020
Procedura este aceeași pentru produsele cosmetice, indiferent dacă ele sunt artizanale sau comerciale (care pot fi cumpărate din market adică). În orice caz, trebuie întocmit un dosar per fiecare produs cometic (analiză risc, ingrediente, etichete etc.) și apoi înregistrat în portalul de notificare a produselor cosmetice. Procedura eate destul de stufoasă..

Sun01 a scris:

Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute cu etapele necesare pentru autorizare in vederea producerii si comercializarii intr-un magazin online a produselor cosmetice handmade? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Ce reguli trebuie să respecte un producător de cosmetice naturale? ... CBM CBM Ce reguli trebuie să respecte un producător de cosmetice naturale? Este nevoie să am anumite calificări / cursuri și certificări? Am ca hobby ... (vezi toată discuția)
Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)