avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua! Am o activitate comwrciala intr-un magazin ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua! Am o activitate comwrciala intr-un magazin cu produse ...

Buna ziua!
Am o activitate comerciala intr-un magazin cu produse nealimentare! Zilnic, ascult radio pe internet la diverse posturi pentru a fi la zi cu stirile! Am fost vizitat anul trecut de un domn inspector care m-a instiintat ca incepand din acel moment trebuie sa platesc o taxa la UPFR pentru ascultarra muzicii ambientale. De curand am descoperit un post de radio din Grecia fara reclame destinat muzicii ambientale la care daca vreau pot sa beneficiez si de ascultarea fara reclama propie (a postului de radio) in schimbul unei taxe. Daca ascult acest post de radio, mai trebuie sa platesc si la UPFR? Dar daca ascult de pe youtube?

Cu riscul de a repeta aceste intrebari,
Va multumesc anticipat!
Victor
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
Vicktoras, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru difuzare muzica ambientala RachiIonut RachiIonut Buna ziua! Ma numesc Ionut Rachieru si am o intrebare legata de \"Taxa pentru difuzare muzica ambientala\". Lucrez la o societate comerciala ce are ca ... (vezi toată discuția)
Licenta neexclusiva utilizare muzica ambientala alina_y alina_y Buna ziua. Am un magazin de 20 mp comert produse textile. Din plictiseala am instalat un TV la care urmaresc in mare parte PRO TV, Prima, Acasa, etc. dar ... (vezi toată discuția)