avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Dețin un \"microbuz\" turism 8+1 și aș ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Dețin un "microbuz" turism 8+1 și aș vrea să fac ...

Buna ziua.
Dețin un "microbuz" turism 8+1 și aș vrea să fac curse Romania-Germania de exemplu.
Dețin și firma,dar nu am codul caen pt transport. Asta se rezolva.
Întrebarea este? De ce documente ,acte,autorizație as avea nevoie?
Mașina este din 2009 daca contează. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
Cristian232, utilizator

Alte discuții în legătură

Licenta transport persoane microbuze 8+1 locuri ContSters200781 ContSters200781 Buna ziua Am 2 microbuze 8+1 locuri cu care facem transport ocazional international. Detinem societate comerciala cu codul CAEN corespunzator, autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Transport persoane ocazional cont propriu Heutschivlad Heutschivlad Ocazional mai fac curse de Germania cu microbuz de 8+1. Pentru a fi in legalitate am inteles ca este nevioe de o licenta de transport si de un PFA cu CAEN-ul ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa infiintez un pfa ingbv ingbv Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ ... (vezi toată discuția)