avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intentionez sa infiintez un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intentionez sa infiintez un PFA

Intentionez sa infiintez un PFA, si sa inchei un contract de prestari servicii cu o firma privata, la care sa fiu sofer pe un bus de 8+1 locuri (permis categ B). Persoanele pe care le voi transporta, vor fi angajati ai firmei private, pe care eu ii voi aduce la munca dimneata, iar seara ii voi duce inapoi la casele lor. Acest mod de transport al angajatilor, din localitati apropiate locului de munca, se practica pe scara larga, si este suportat financiar de catre angajatori. Masina va apartine firmei beneficiare. Eu voi fi doar sofer, si voi fi platit lunar de catre firma beneficiara, pe baza facturilor pe care le voi emite, in baza unui contract de prestari servicii. Toate bune si frumoase, numai ca pentru infiintarea PFA, este nevoie de un cod CAEN. Stie cineva ce cod CAEN este corect pentru activitatea pe care v-am descris-o? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ingbv , utilizator 08:40, 29 Martie 2023
Cod CAEN 4939 Alte transporturi terestre de calatori n.c.a
[ link extern ]
Cornel Vasile a scris:

Cod CAEN 4939 Alte transporturi terestre de calatori n.c.a
[ link extern ]


Totusi, acest cod CAEN, spune ca acopera transportul angajatilor cu autobuze. Nu cu microbuze. Adica soferul ar trebui sa detina permis categoria D, si clar, atestat pentru transport persoane. Eu voi fi un simplu sofer de microbuz de 8+1 locuri, cu permis B. Si din cate m-am informat, nu am nevoie de nici un atestat.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
ingbv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare cod caen diverse servicii PetreMac PetreMac Buna ziua, In situatia ca infiintez un srl ce presteaza servicii de transport, insotire ( de ex.: transporta un angajat al unei firme-client- catre un ... (vezi toată discuția)
Caen transport copii silvia99 silvia99 buna ziua! ce e mai bine sa autorizez la o.n.r.c. pt un autobuz ce va transporta, in principal (dar nu exclusiv) copii? 4931 sau 4939? va multumesc! (vezi toată discuția)
Licenta arr, manager de transport? panagheorghemihai panagheorghemihai Buna ziua, am infiintat un SRL, activitate prinicpala \"alte transporturi terestre de calatori n.c.a - codul caen 4939, as dori sa stiu care sunt urmatorii ... (vezi toată discuția)