avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatiile furnizorului de agent termic si al ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatiile furnizorului de agent termic si al asociatiei de proprietari

Locuim intr-un apartament care nu are in fiecare incapere calorifere. Am depus o cerere catre presedintele de asociatie, prin care am cerut sa platim caldura doar pentru suprafata dotata cu calorifere(dormitor, sufragerie, bucatarie).
Temperatura din apartament este sub nivelul de confort termic, respectiv de 12 - 14 grade celsius.
Am comunicat acest aspect si asociatiei de proprietari dar pe nimeni nu intereseaza.
Instalatia a fost reparata anul trecut cu tevi de polipropilena din banii nostri dar fara o imbunatatire a confortului termic.
Cererea catre asociatie a primit un raspuns nefavorabil pe motiv ca suprafata locuibila este si suprafata incalzibila.
Ce putem face in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:30, 28 Decembrie 2009
Inlocuirea cu tevi de polipropilena nu aduce prin instalatia de incalzire caldura mai multa daca ea nu este livrata de la punctul termic corespunzator.
Cat despre scutirea de la plata pentru camerele neincalzite nu se poate face daca debransarea nu s-a facut cu avizul RADET prin care se recalculeaza SET-ul apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contracte individuale cu dalkia termoservice george2104 george2104 Buna ziua, Suntem o scara care are o majoritate de 70% din apartamente decuplate de la termoficare. Cei 30% ramasi ne obliga prin contractul colectiv sa ... (vezi toată discuția)
Inventariere calorifere apartament hellboy87 hellboy87 Buna ziua, mi-am schimbat caloriferele, erau de fonta cele vechi, suprafață calculata era de 4,5m ptr un apartament de 54 mp. Acum am pus în dormitor și ... (vezi toată discuția)
Debransare radet 2017 Andreium Andreium Bună ziua, Știu ca s-a discutat și rasdiscutat problema debransarilor de la sistemul de încălzire centralizata în condominii în care mai exista și ... (vezi toată discuția)