avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata sumelor datorate proprietarilor de teren
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata sumelor datorate proprietarilor de teren

Prin Legea Vanatorii se impune plata unor sume către propietarii de teren, în baza solicitării acestora sau a facturii emise. În cazul în care nu a exista astfel de solicitări /facturi, în acest moment se poate solicita retroactiv aceste sume? Și dacă DA, pe câți ani în urma? Ce prevederi legale exista, în acest sens!? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Temei legal pentru majorarile de intarziere pentru neplata la timp a facturilor de catre beneficiar ulian1 ulian1 As dori sa stiu termenul de prescriere a periodei de calcul a majorarilor de intarziere calculate pentru neplata la timp a facturilor de catre beneficiar si ... (vezi toată discuția)
Aplicare penalitati retroactive la un contract comercial Clau Clau Pentru un contract de chirie spatiu comercial incheiat in 2005 si valabil pana la 1.01.2012 pe parcursul caruia facturile emise de catre furnizor au fost ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial cu enel ContSters159316 ContSters159316 enel a facturat un consum pe ultimii 5 ani , dar a emis facturile acum , practic , facturile nu sunt prescrise , insa perioada facturata este partial ... (vezi toată discuția)