buna ziua,
in urma cu ceva timp firma la care lucrez s-a folosit de imaginea mea in scopuri publicitare ... fara ca eu sa semnez un contract in prealabil. de curand firma a intrat in insolventa...intrebarea mea ar fi daca mai exista posibilitatea de a inainta in instanta o cerere de plata a unor drepturi de imagine.
va multumesc!
prea tarziu pt ca frima se afla in starea de insolventa?? ... din cate stiu perioada aceasta are un prim termen de 6 luni...dupa care e posibil sa revina la normal; atunci as putea sa inaintez in instanta cererea mea de despagubire?
va multumesc
Pentru a participa la procedura insolventei in calitate de creditor trebuie sa va inscrieti la masa credala .
- Pentru ca sa fiti inscris la masa credala trebuie sa formulati o cerere insotita de documentele aferente: contract, devize, facturi, etc - documente pe care nu le aveti.
- pe perioada desfasurarii procedurii de insolventa se suspenda toate actiunile judiciare
- daca societatea intra in reorganizare si acest lucru se termina cu bine nu ve-ti mai putea solicita (in instanta ) o creanta anterioara deschiderii procedurii