avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plata drepturi de imagine
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plata drepturi de imagine

buna ziua,
in urma cu ceva timp firma la care lucrez s-a folosit de imaginea mea in scopuri publicitare ... fara ca eu sa semnez un contract in prealabil. de curand firma a intrat in insolventa...intrebarea mea ar fi daca mai exista posibilitatea de a inainta in instanta o cerere de plata a unor drepturi de imagine.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:17, 4 Ianuarie 2010
Din pacate cred ca este prea tarziu !!!
prea tarziu pt ca frima se afla in starea de insolventa?? ... din cate stiu perioada aceasta are un prim termen de 6 luni...dupa care e posibil sa revina la normal; atunci as putea sa inaintez in instanta cererea mea de despagubire?
va multumesc
Pentru a participa la procedura insolventei in calitate de creditor trebuie sa va inscrieti la masa credala .
- Pentru ca sa fiti inscris la masa credala trebuie sa formulati o cerere insotita de documentele aferente: contract, devize, facturi, etc - documente pe care nu le aveti.
- pe perioada desfasurarii procedurii de insolventa se suspenda toate actiunile judiciare
- daca societatea intra in reorganizare si acest lucru se termina cu bine nu ve-ti mai putea solicita (in instanta ) o creanta anterioara deschiderii procedurii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)
Facturi emise ulterior intrarii in insolventa advsys advsys buna ziua, care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in ... (vezi toată discuția)
Firma angajatoare intrata in insolventa, cum imi recuperez banii cuveniti pentru incalcarea drepturilor salariale? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce se intampla in cazul in care fosta firma angajatoare, cu care eram in proces pentru incalcarea drepturilor ... (vezi toată discuția)