avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Sunt pensionar , ma stabilesc in Franta , ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Sunt pensionar , ma stabilesc in Franta , la fiica ...

Buna ziua ! Sunt pensionar , ma stabilesc in Franta , la fiica mea si vreau sa obtin formularul S1 dar se pare ca ma invart intr-un cerc vicios. Casa de asigurari de sanatate din Galati vrea sa dovedesc rezidenta mea in Franta, in baza unei declaratii de onoare date de fiica mea la Primaria din Nice care insa refuza sa elibereze un astfel de document fara prezenta fizica a subsemnatului. E corect ? OK , sa zicem ca plec la Nisa si obtin documentul dar la depunerea la CJAS Galati se cer actele in copie cat si in original( pentru conformitate). Asta inseamna sa ma-ntorc in Romania , sa obtin formularul S1 si apoi repede , repede inapoi in Franta. E cam aiurea si mie mi se pare ca cineva "sare calu' ". Ce ziceti ?

Alte discuții în legătură

Formularul s1 nataliavlaicu09 nataliavlaicu09 Problema este in felul urmator: sotul meu munceste in Franta cu acte la zi, iar de curand am venit si eu cu fetita mea in varsta de 2 ani (si o luna). am fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului s1 florinfoc florinfoc Vă rog respectuos să-mi spuneţi dacă eu, în calitate de asigurat al C.N.A.S., pot solicita pentru soţia mea care se află în Suedia, eliberarea de ... (vezi toată discuția)