avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA suspendat - completare declaratia unica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA suspendat - completare declaratia unica

Bună ziua. Am și eu o intrebare: Am suspendat activitatea pfa în decembrie pt întrare în concediu maternitate. PANA SA NASC AM BENEFICIAT DE CONCEDIU MEDICAL DE LA CASA DE SĂNĂTATE TIMP DE 2 LUNI. UNDE TREC ÎN DECLARAȚIA UNICA ACEI BANI PRIMIȚI DE LA SĂNĂTATE? ȘI TOT ODATĂ CU ACEI BANI DEPAS4SC PLAFONUL DE 12 SALARI ATUNCI TREBUIE SA PLĂTESC PENSIILE? MULȚUMESC!
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pfa lorei lorei BUNA ZIUA! Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati. Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ralu_c ralu_c Buna ziua! As avea si eu o mare nelamurire legata de primirea indemnizatiei crestere copil pana la varsta de 2 ani. Situatia mea este urmatoarea: Din februarie ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal pfa ramonika1122 ramonika1122 Buna ziua! am un pfa de mai multi ani, am platit la casa de sanatate 0,85% pt concedii si sunt insarcinata in 7 luni. As vrea sa intru in concediu prenatal ... (vezi toată discuția)