avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Sunt angajat la o unitate de invațamant ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Sunt angajat la o unitate de invațamant încadrat ...

Buna seara! Sunt angajat la o unitate de invațamant încadrat ca Supraveghetor de noapte studii medii post dobândit prin concurs perioada nedeterminată . Am solicitat transformarea postului din studii medii in studii superioare sau promovare pe alte posturi . Menționez ca sunt absolvent cu studii superioare 5 ani si 2 ani master. Cererea a fost respinsă de conducerea unității si consiliul de administrație motivînd ca postul scos la concurs a fost pe studii medii si am acceptat. Ce soluție imi dați pentru obținerea drepturilor salariale pe studii superioare. Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
Terminator30, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 11 Decembrie 2020
Postul de supraveghetor nu necesita studii superioare, potrivit COR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Criterii de promovare la institutiile publice? ContSters234549 ContSters234549 Salariati cu studii superioare sunt incadrati preferential la institutiile publice, unii pe studii medii altii pe studii superioare. Care sunt criteriile de ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)