avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie pe propria raspundere ptr a sta acasă de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie pe propria raspundere ptr a sta acasă de la fostul sot

Bună ziua,
Am și eu o întrebare,sunt divorțată de tata copiilor din 2016, eu lucrez dar acu ca să închis școlile stau acasă cu copii. Îmi trebuie declarație de la fostul soț? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Boszy88 , utilizator 15:22, 12 Decembrie 2020
Declaratie ca ce?
Declaratie pe propria raspundere ca el nu a cerut zile libere. Dar el nu se interesează de copii și nici nu tine legătură cu mine sau cu copii

raluk0207 a scris:

Declaratie ca ce?

Ce acte vi s-au cerut pentru ajutorul acela social, acelea va trebuie. Nu stiti care sunt sau ce anume exact ne intrebati?
Din ce retin, e nevoie de o declaratie ca celalalt parinte nu beneficiaza, da.
Da, aveți nevoie de declarație pe proprie răspundere de la fostul soț, prin care acesta să declare că n-a solicitat el zile libere pentru a sta cu copilul, și punctul doi, să declare că este de acord ca dvs să stați în acel șomaj tehnic de 75%.
Buna ziua,

Dar daca nu tine legatura cu mine si nici de copii ce pot face? Anul asta am terminat procesul cu el ptr abandon de familie. Nici nu stiu daca e in sat sau iar a mers dincolo.

Dapix a scris:

Da, aveți nevoie de declarație pe proprie răspundere de la fostul soț, prin care acesta să declare că n-a solicitat el zile libere pentru a sta cu copilul, și punctul doi, să declare că este de acord ca dvs să stați în acel șomaj tehnic de 75%.

Alte discuții în legătură

Zilel libere supraveghere copil valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Am o salariata care are copil de 4 ani, care este inscris in invatamantul preuniversitar. Sotul salariatei este profesor la o unitate de ... (vezi toată discuția)
Deducere personala dupa divort Vicky1 Vicky1 Stiti cumva cum trebuie procedat pentru ca mama careia i-a fost incredintat minorul, in urma hotararii de divort, sa beneficieze de deducerea personala pentru ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare -firma fara activitate ga-ga ga-ga Buna ziua ! Pentru o firma care nu a avut activitate(infiintata in noiembrie 2010) , doar si-a depus capitalul social trebuie sa fac un bilant de lichidare ... (vezi toată discuția)