avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie pe propria raspundere ptr a sta acasă de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie pe propria raspundere ptr a sta acasă de la fostul sot

Bună ziua,
Am și eu o întrebare,sunt divorțată de tata copiilor din 2016, eu lucrez dar acu ca să închis școlile stau acasă cu copii. Îmi trebuie declarație de la fostul soț? Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Boszy88 , utilizator 15:22, 12 Decembrie 2020
Buna ziua,

Intrebarea mea este daca nu am cum sa iau legatura cu fostul ce pot face. La firma am predat cerere ptr zilele libere fiind închisă scoala, copia după certificatul copiilor, sentința de divorț. Contabilă mia cerut declarația ciica fără asta nu poate sa depune cererea sa primească inapoi firma banii.

Liliana Gradinaru a scris:

Ce acte vi s-au cerut pentru ajutorul acela social, acelea va trebuie. Nu stiti care sunt sau ce anume exact ne intrebati?
Din ce retin, e nevoie de o declaratie ca celalalt parinte nu beneficiaza, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilel libere supraveghere copil valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Am o salariata care are copil de 4 ani, care este inscris in invatamantul preuniversitar. Sotul salariatei este profesor la o unitate de ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare -firma fara activitate ga-ga ga-ga Buna ziua ! Pentru o firma care nu a avut activitate(infiintata in noiembrie 2010) , doar si-a depus capitalul social trebuie sa fac un bilant de lichidare ... (vezi toată discuția)
Deducere personala dupa divort Vicky1 Vicky1 Stiti cumva cum trebuie procedat pentru ca mama careia i-a fost incredintat minorul, in urma hotararii de divort, sa beneficieze de deducerea personala pentru ... (vezi toată discuția)