avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Notificare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Notificare

Ma poate ajuta cineva urgent cu un model de notificare?
Cel mai recent răspuns: vidus , utilizator 15:45, 2 Septembrie 2011
Depinde ce doriti sa notificati, daca dati mai multe detalii va putem ajuta.
X catre Y, avand in vedere... te notific sa faci asta!
Nu exista model de notificare, exista o prezenatre a situatiei de fapt de la care se pleaca, apoi se arata punctul de vedere al notificatorului, apoi se notifica sa se faca o actiune, sa se plateasca o suma de catre notificat etc., apoi se arata care sunt consecintele in caz contrar.
Cam asta, in mare.
Cu temeiuri de drept etc.
Depinde daca este necesara si preconstituirea de probe, daca acea notificare are sanse sa ajunga intr-o instanta sau nu... Daca notificatorul cunoaste bine pe notificat si-i poate anticipa reactia... Daca e nevoie de convocare la negociere sau nu...
Da, minunat, m-am chinuit sa scriu cateva randuri ca sa vad ca era vechi de un an jumatate mesajul initial!! Dumnezeule, aureliangl, da' mult mai voiai cartea de saptamana trecuta, m-au enervat la culme raspunsurile date numai la numar, foarte scurte, fara esenta si la posturi de 2 ani!
D-na avocat,
Nu va nacajiti :)
raspunsul dvs. mi-a folosit mie (dupa un search), in 26.08.2008, deci tot n-a fost in zadar.
Multumesc=D>
AVLIL a scris:

Da, minunat, m-am chinuit sa scriu cateva randuri ca sa vad ca era vechi de un an jumatate mesajul initial!! Dumnezeule, aureliangl, da' mult mai voiai cartea de saptamana trecuta, m-au enervat la culme raspunsurile date numai la numar, foarte scurte, fara esenta si la posturi de 2 ani!

Si mie mi-a folosit, azi, 6 octombrie 2009!:vishenka:
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2009
doina_manuela, utilizator

Alte discuții în legătură

Incetare contract mihaipaul mihaipaul Conform unui contract de achizitie vanzatorul trebuia sa-mi puna la dispozitie anumite cantitati si sortimente de marfa la datele prevazute in anexele la ... (vezi toată discuția)
Corectitudine si legalitate clauza contract Geo_2008 Geo_2008 CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII Nr. ....... / ............................. III. DURATA CONTRACTULUI : 3.1. Contractul se încheie pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala mihai440 mihai440 intr-un contract de locatiune incheiat pe un an de zile se prevede 1 durata contractului se prelungeste in miod automat, pe perioade de timp egale, daca nici ... (vezi toată discuția)