avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Date proprietari Asociatie . Administratia Asociatiei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Date proprietari Asociatie . Administratia Asociatiei de proprietari ...

Date proprietari Asociatie .
Administratia Asociatiei de proprietari a fost preluata de o firma de administrare autorizata.
Pentru a ne putea reactualiza datele Asociatiei la Judecatorie ( ele nefiind actualizate de zeci de ani ) si de a putea deschide cont la alta banca pentru Asociatie, ni se cere o copie a actelor de identitate de la fiecare proprietar.
Cam jumatate dintre ei au trimis datele, dar restul inca nu. Multi invoca protectia datelor personale, desi au fost instiintati despre scopul si modalitatea de colectare a datelor. Firma de administratie spune ca fara aceste date nici la Judecatorie, nici la banca, nu sunt aprobate actele.
Ca presedinte ce solutii am ?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:02, 12 Decembrie 2020
Banca sa prezenite temei legal pentru pretentia de depunere date cu caracter personal
Documentele pentru actualizare conform disp L nr 196/2018 nu prevad depunerea de copii dupa documentele
de identitate proprietari
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DTonik a scris:
Ca presedinte ce solutii am ?

Acum va spun ca nici eu nu am auzit asta cu banca si cu buletinele locatarilor.
Insa o solutie ar fi *cartea de imobil*. Aveti carte de imobil? Verificati OUG 97/2005.
Este posibil ca politistul de proximitate sa va ajute in acest demers. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil vldstf vldstf Art. 39 din OUG 97/2005 republicata 2011 privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor romani: (1) Persoanele care isi ... (vezi toată discuția)
Problema cu firma de administrare imobile route route Firma de administrare imobile infiintata in 2020 cu un singur angajat , administreaza blocul in care locuiesc. Intrebarile mele sunt : 1.Administratora ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil-date obligatorii maria mary maria mary Buna seara! Îmi puteți spune, va rog, daca este obligatoriu pentru cartea de imobil sa spun și ocupația și locul de munca? Mi se cer aproape toate datele ... (vezi toată discuția)