avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In revisal pentru somaj tehnic suport de stat ,pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In revisal pentru somaj tehnic suport de stat ,pentru restrictii ...

In revisal pentru somaj tehnic suport de stat ,pentru restrictii epidemiologice ,este obligatoriu sa trecem perioada pentru starea de alerta,( 14.11 respectiv 14.12.2020) sau putem lasa numai data inceperii suspendarii si ulterior cand inceteaza definitiv restrictiile sa trecem si data de final a incetarii suspendarii? Sau trebuie sa prelungim fiecare perioada in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 13 Decembrie 2020
In Revisal se inregistreaza : perioada, cauzele de suspendare și data încetării suspendării contractului individual de muncă,de muncă.
Daca nu am trecut in Revisal decat data inceperii sustendarii pentru somatul tehnic pot astazi , duminica sa modific in Revisal si sa operez data incetarii suspendarii , urmatoarea perioada de alerta (15.01.2021 daca nu se prelungeste din nou)?
Puteti corecta sau modifica in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime-somaj tehnic(stare de urgenta) carmenciovica carmenciovica Buna ziua. Am de completat o adev de vechime si nu stiu cum se trece suspendarea CIM pe perioada starii de urgenta si cea de alerta? A avut suspendat cim de pe ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim determinata in somaj tehnic KarmaLD KarmaLD Buna ziua, Angajatul X are CIM pe perioada determinata pana la data de 09.05.2020 inclusiv, In perioada 01.04.2020-14.05.2020 (inclusiv) angajatorul a vrut ... (vezi toată discuția)