avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

am 54 de ani lucrez din aprilie 1975 din octombrie 1975 pana in octombrie 1977 stagiul militar si in continuare pana in ziua de azi .Din 1978 pana in 2001 am avut grupa 2 de munca ce conditii de pensionare am[quot
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:10, 28 Decembrie 2009
Pentru un raspuns corect reveniti cu urmatoarele date:
- sexul
- luna si anul nasterii
- stagiu de cotizare (vechime in munca) in ani/luni din care in gr.a II-a de munca (ani/luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in campul muncii ivanvintilica ivanvintilica Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala cili1959 cili1959 Buna seara . Sunt cadru didactic , de sex masculin nascut in 1954, luna decembrie M-am incadrat in anul 1975 in septembrie , in luna octombrie 1975 am plecat ... (vezi toată discuția)
Calcularea pensiei iuly22 iuly22 Buna seara!!va rog frumos sa-mi spuneti cand poate sa iese tatal meu la pensie daca are vasta de 56 ani si 11 luni si prezinta o vechime de: 1972 in meseria de ... (vezi toată discuția)