avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Vara trecută 2019 am lucrat in regim Uber ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Vara trecută 2019 am lucrat in regim Uber la o persoana ...

Buna ziua! Vara trecută 2019 am lucrat in regim Uber la o persoana ce avea mai multe mașini , neștiind cum funcționează aceasta platforma, el mi a făcut un contract de mâna fiind angajat la firma lui, nu colaborator cu Uber. In acea perioada am fost implicat intr un accident minor , s a făcut amiabila, pe asigurarea mașinii pe care o conduceam ,mașina fiind asigurata pe numele respectivului angajator. Am primit de la Judecătoria București somație de a plăti toate cheltuielile reparației mașinii pe care am lovit o, deși angajatorul mi a spus ca totul este asigurat. Ma puteți ajuta sa aflu ce este de făcut in situația asta? De ce trebuie sa plătesc eu cheltuielile? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Accident rutier victima Emanuel Gaber Emanuel Gaber am avut un accident acum doi ani, am fost lovit de o masina, eu fiind la randul meu cu masina. In momentul respectiv, am facut o amiabila unde s-a semnat ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila intocmita fals icflorea icflorea Buna ziua! Am avut un accident rutier in care am fost lovita din spate, eu fiind partea pagubita. La fata locului am completat constatarea amiabila si am ... (vezi toată discuția)
Ce societate de asigurari repara masina? ilinca84 ilinca84 Buna ziua, In data de 23 decembrie masina mi-a fost avariata (bara spate, numar) de catre o persoana care avea RCA la Asirom. Deoarece in urma accidentului ... (vezi toată discuția)