avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier victima

am avut un accident acum doi ani, am fost lovit de o masina, eu fiind la randul meu cu masina. In momentul respectiv, am facut o amiabila unde s-a semnat “vatamarea corporala”, eu fiind lovit atunci la mana. Nestiind ca de fapt situatua e mai grava in momentul acela, nu s-a apelat la politie. Dupa aproximativ 2 luni, am fost nevoit sa ma operez la mana, din cauza incidentului. Am solicitat mai tarziu firmei de asigurare despăgubiri pentru spitalizare. Firma respectiva a intrat in faliment. Am ajuns la stat pentru despăgubiri. Acum, dupa atata timp, am fost chemat la politie unde mi-a fost luat permisul de conducere si mi s-a spus ca mi se va face dosar penal pentru fuga de la locul accidentului. Ce pot face in privinta asta?

Alte discuții în legătură

Tamponare si fuga de la locul faptei DanielGalca10 DanielGalca10 Buna ziua, in ziua de 10 martie 2017, am suferit o tamponare ușoară în trafic în orașul Urziceni. Cel care m a lovit, a fugit de la locul faptei demarand ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. cum ar trebui să procedez eu ca vinovat,într-un ... Cinematix Cinematix Bună ziua. Cum ar trebui să procedez eu ca vinovat,într-un accident rutier, am semnalizat să depășesc o căruță și venea tare din spate o mașină și ... (vezi toată discuția)
Ieri mi s-a intamplat o chestie naspa. am mers la scoala sa o ... UserAvocatNet UserAvocatNet Ieri mi s-a intamplat o chestie naspa. Am mers la scoala sa o scot pe sora mea, aceasta a venit, iar cand am plecat de pe loc cu masina sa merg acasa, am ... (vezi toată discuția)