avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Atunci cand imi schimb buletinul, ca urmare a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Atunci cand imi schimb buletinul, ca urmare a schimbarii starii ...

Atunci cand imi schimb buletinul, ca urmare a schimbarii starii civile, trebuie sa fac din nou dovada domiciliului? Pentru ca eu si viitorul meu sot stam in chirie si avem domicilii diferite in buletin. Eu vreau sa imi pastrez domiciliul in orasul in care locuiesc doar ca prietenul care m-a luat in spatiu, nu va fi in tara ca sa mearga cu mine la SPCLEP.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 22:41, 16 Decembrie 2020
La fiecare schimbare a cărții de identitate, indiferent de motiv sau timpul scurs de la precedenta eliberare, actele sunt aceleași : certificat naștere, căsătorie (dacă este cazul) dovada adresei de domiciliu, acordul proprietarului, taxa de 7 lei.
Dacă proprietarul nu va poate însoți poate da o declarație notariala pentru a-și exprima acordul în vederea stabilirii domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent Cezara2006 Cezara2006 Buna ziua Fetita mea a împlinit de curand 14 ani si tb sa ii facem buletin. Dar exista următoarea problema: ne_am mutat in alt oras de aproape 2 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane? valy_ungur valy_ungur [b] Buna seara ! Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu, ce variante avem pentru schimbarea domiciliului ... vh2 vh2 schimbare domiciliu, ce variante avem pentru schimbarea domiciliului mamei mele in cazul in care vrem sa locuiasca cu noi? in acelasi timp am dori sa vindem ... (vezi toată discuția)