avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare domiciliu, ce variante avem pentru ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare domiciliu, ce variante avem pentru schimbarea domiciliului ...

schimbare domiciliu,
ce variante avem pentru schimbarea domiciliului mamei mele
in cazul in care vrem sa locuiasca cu noi?
in acelasi timp am dori sa vindem casa in care locuieste acum, deoarece antreneza alte cheltuieli si timp pentru deplasare.
mentionez ca mama are 89 de ani , iar legea stipuleaza ca persoanelor cu vârsta de peste 55 de ani nu li se mai schimba cartea de identitate.

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:39, 5 Octombrie 2021
Buna ziua, puteti schimba buletinul ca urmare a schimbarii adresei de domiciliu. Pentru aceasta va trebui sa dati o declaratie notariala sau in fata ofiterului de la Evidenta Populatiei ca sunteti de acord sa o luati in spatiu. In ceea ce priveste vanzarea, avand in vedere varsta acesteia, procedura este un pic mai anevoioasa, este necesara dovada discernamantului conform regulilor notariale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ci expirat? barbuta barbuta Buna ziua! Am 62 de ani si am primit citatie ptr.schimbare buletin. Buletinul meu a fost schimbat ultima oara acum 10 ani,adica la 52 de ani. Avind in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)