avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 7022 vs. cod caen 8219, raportat la cod caen ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 7022 vs. cod caen 8219, raportat la cod caen 6910

Cod caen 7022 vs. cod caen 8219, raportat la cod caen 6910

Buna ziua!
Am rugamintea sa imi spuneti daca, in limitele legii, o societate infiintata potrivit codurilor caen 7022 si 8219, poate desfasura urmatoarele activitati:

1. Redactare documente privind infiintarea unei societati/punct lucru (dupa caz, act constitutiv, formulare ONRC, etc.);
2. Redactare documente privind inregistrarea unei marci la OSIM;
3. Redactare/negociere contracte pentru societatile partenere;
4. Consultanta/redactare documente in materie de GDPR.

Cum ar trebui sa definesc serviciul prestat in cadrul facturilor pe care le eliberez, astfel incat sa nu intru in conflict cu cod caen 6910?

Ma intereseaza un raspuns obiectiv si amanuntit pe cat posibil. Multumesc pentru sprijin tuturor persoanelor care se vor implica in oferirea unui raspuns!
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:04, 22 Decembrie 2020
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc.
Sa le luăm pe rand:
Cod CAEN 7022 [ link extern ] /
Cod CAEN 8219 [ link extern ] /

Din descrierea celor două pe cod CAEN 8219:
servicii suport de secretariat
pare cel mai potrivit
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2020
btstan, utilizator
Oricum vreti sa o ascundeti, tot avocatura clandestina se numeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitati consultanta catalinapotarniche catalinapotarniche Buna ziua. Incerc sa aflu raspuns la doua intrebari. 1. Ce cod caen pot folosi pentru consultanta in vederea obtinerii brevetului/licentei in turism, ... (vezi toată discuția)
Cod caen- consiliere juridica AlbulescuVP AlbulescuVP Buna ziua, Care ar fi codul caen recomandat in cazul in care se doreste infiintarea la ONRC a unui PFA pentru desfasurarea de activitati juridice- consiliere ... (vezi toată discuția)
Suport deschidere srl si contabilitate solomcarmendamiela solomcarmendamiela Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce fel de contabilitate trebuie tinuta, pentru o firma de imobiliare , care are si obiect de activitate de consultanta - ... (vezi toată discuția)