avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua, ma numesc Alexandru și am 24 ani. As dori ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua, ma numesc Alexandru și am 24 ani. As dori sa ma ...

Bună ziua, ma numesc Alexandru și am 24 ani. As dori sa ma ajutați cu o problema am o "oferta" de a lua un împrumut la o banca din Spania numele bănci este Ico (instituto de credite oficial) as dori sa știu dacă este adevărat deoarece mi s-a făcut oferta iar pentru a întra în posesia banilor ar trebui sa plătesc eu înainte o suma de 280€. Pot atașa și contractul pentru a putea fi verificat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:19, 15 Decembrie 2020
Riscati o teapa , nu va complicati.
Luati din tara.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
spuneti-le sa opreasca din imprumut si sa va trimita diferenta.
bineinteles ca e teapa, ramaneti fara bani, ca ei nu va trimit. Nu aveti ce face cu contractul, stiti vb aia, prinde orbu', scoate-i ochii...
Țeapă garantat 100 %.Au mai fost n cazuri pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)
Oferta de imprumut online alinnnnnn alinnnnnn am aplicat pe internet la o persoana pentru un imprumut de 4.500 de euro,bani de care am nevoie urgent. Persoana respectiva nu este in Romania,anunntul ... (vezi toată discuția)