avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mama singura.Buna ziua.Intrebarea mea este daca fiind ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mama singura.Buna ziua.Intrebarea mea este daca fiind o mama singura cu un ...

Buna ziua.Intrebarea mea este daca fiind o mama singura cu un baiat de 2ani si 8luni sunt scutita de impozitul pe salar .Singurele noastre venituri sunt salarul meu(24oo brut, in mana 1700+300 bonuri masa si alocatia baiatului)avand in vedere ca trebuie sa platesc o femeie pt baiat cat sunt la munca ne descurcam greu.As putea primi ajutor de undeva?Va multumesc si astept rasp dimneavoastra
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa va adresati Primariei in raza careia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul la majorare salariu Seppisarpe Seppisarpe Buna ziua!..De la 1 iulie s a majorat salariu minim la 3700 ron,iar deducerea netaxabila a crescut de la 200 ron la 300 ron..Statul a dat Ordonanta de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,referitor la cardurile de energie,as vrea sa stiu,se ... matiuta matiuta Buna ziua,referitor la cardurile de energie,as vrea sa stiu,se distribuie persoanelor care au venituri sub 2000 de lei.Se refera la net sau la brut,in calcul ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de maternitate 2018 Irina2018 Irina2018 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un calcul pentru concediu de maternitate. Concediul urmeaza sa fie luat in 15 iunie ( acel maxim de 84 de zile inainte de ... (vezi toată discuția)