avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract norma intreaga- administrator SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract norma intreaga- administrator SRL

Buna seară, va rog sa ma lămuriți asupra unui aspect. Am contract de munca nedeterminat norma intreaga in mediul privat. Pot sa fiu administrator in cadrul unui SRL nou infiintat,continuând in ambele parti? Daca da, cum trebuie procedat? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
Dana.m., utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 15 Decembrie 2020
Puteti sa fiti administrator in cadrul unui SRL nou infiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Freelancer it cu srl angajat simultan la 2 contracte individuale de munca ionutmcinjau ionutmcinjau Buna seara, sunt proaspat freelancer in IT cu un contract incepand de la 1 septembrie 2023, iar pentru asta mi-am infiintat un SRL. M-am hotarat sa mai ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate cim ?! subventie l 76/2002 vali05 vali05 Din septembrie 2016 sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, durata 8 h la un SRL la care am calitatea de asociat si administrator , pe ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca in spitale de stat RM2015 RM2015 Buna ziua, Ma puteti lamuri, va rog, daca un medic are dreptul sa incheie doua contracte cu doua spitale de stat: unul cu norma intreaga, la un spital, iar ... (vezi toată discuția)