avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,am si eu o intrebare la dvs:am cerut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,am si eu o intrebare la dvs:am cerut medicului nefrolog ...

Buna ziua,am si eu o intrebare la dvs:am cerut medicului nefrolog de la spitalul la care ma aflu in evidenta un referat pt revizuirea pensiei pe caz de boala si raspunsul a fost ca ei nu pot elibera decat referat pentru comisia de handicap.Ce pot face in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:06, 15 Decembrie 2020
Formulati o cerere scrisa si motivata si o depuneti prin posta cu confirmare de primire.
Mergeți la alt doctor nefrolog să vă facă referatul, că sunt mai mulți. Să știți că referatul se face contra cost la orice doctor, și costă cam în jur de 100 de lei.

Un alt aspect, doctorii fac referate după-masă la cabinetul particular. În spital nu prea obișnuiesc să facă referate.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutați mă - acte necesare certificat de handicap valevalentina529@gmail.com valevalentina529@gmail.com Buna ziua am o rugăminte dacă se poate să mă ajutați cu o problema o am pe mama bolnava de mai multi ani și acum de 3 luni sta la pat la penparsi am fost ... (vezi toată discuția)
Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Referate medicale irisirina irisirina Buna ziua ! As dori sa stiu daca referatele medicale de la ortopedie pentru comisie ,pentru persoanele cu handicap stiti cumva daca se platesc ? Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)