avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare, am si eu nevoie de un pic de ajutor. Lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare, am si eu nevoie de un pic de ajutor. Lucrez la o firma ...

Salutare, am si eu nevoie de un pic de ajutor. Lucrez la o firma care detine un hotel si un spa, Eu sunt antrenor de inot (bazinul este inchis). De la inceputul pandemiei, toti am fost in somaj tehnic dupa care la deschiderea salilor fitness si a hotelurilor , cu totii am intrat in programul "Kurzarbeit" inclusiv eu, iar de atunci sunt presat constant sa imi iau concediu fara plata sau sa ma mute pe alt post de receptioner. Ce drepturi am in situatia asta? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 15 Decembrie 2020
Dreptul de a nu semna vreun act impotriva vointei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din motive ce ... Roatis Roatis Buna ziua , firma la care am lucrat s-a închis din motive ce nu țin de angajator și anume spațiul in care de desfășura activitatea s-a dărâmat pentru a ... (vezi toată discuția)
Clarificari legea 19/2020, stimulent de insertie si concediere gabrielle_24 gabrielle_24 Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: in prezent sunt in somaj tehnic pana pe 14 mai, pe 15 mai ar trebui sa revin la serviciu. As dori sa imi reiau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . patronii cer bani pt a aproba demisia cu preaviz. eu lucrez ... Georgi1301 Georgi1301 Buna ziua . Va rog mult sa mă ajutați cu o nelămurire Eu lucrez la un cazino din luna ianuarie , cu program 24h munca și 72 libere . Din luna martie ... (vezi toată discuția)