daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din BCA nu erau fizic dar pe pla erau , ce se poate face ? srie cineva ce costuri sunt ? ce drumuri se fac? Care este caela cea mai putin stresanta ?
Da, in urma cu 30-35 de ani, s-au construit imobile "pe grinzi", fara pereti interiori, urmand ca noii proprietari sa-si amenajeze locuinta dupa "gustul" fiecaruia... Din cate mai stiu, daca vroiai sa-ti faci o anumita configurare, constructorul iti punea la dispozitie o anumita cantitate de BCA-uri. Asadar, acei pereti din BCA, foloseau doar la compartimentarea interiorului si nu participau de nicio culoare la efectul de rezistenta al imobilului.
Asadar, sfatuiesc pe @gerhardt - daca vrea sa faca ceva legal - sa se deplaseze la primaria localitatii, exista acolo un birou care se ocupa cu disciplina in constructii si sa ceara relatii. Pentru a raspunde un raspuns in scris este necesar ca dumnealui sa se adreseze tot in scris, sa explice in amanunt situatia sa si ce ar dori sa faca - sa ramana in situatia actuala sau sa faca modificari.
Mult succes !
va multumim . dar e vorba ca am luat apartamentul fara 3 pereti de BCA care erau demolati de fostul proprietar. Pe aceea vreme nu ne-am uitat. Intre timp noi am facut in locul peretilor Usi glisante din PVC si pereti falsi din PVC. ne gindeam sa vindem apartamentul si nu stim cum sa facem . Zidirea inapoi e prea scumpa. tinind cont ca ce am pus noi , am investit mai multe mii de euro. Iar cu biroul. cred ca interesul e sa dea amenzi nu sa ne ajute sa intram in legalitate.