avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din BCA ...

daca am cumparat apartamentul acum 35 ani si 3 pereti din BCA nu erau fizic dar pe pla erau , ce se poate face ? srie cineva ce costuri sunt ? ce drumuri se fac? Care este caela cea mai putin stresanta ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:56, 7 Februarie 2021
Calea cea mai simpla e zidirea peretilor acolo unde apar pe plan.
ce gluma buna
Da, in urma cu 30-35 de ani, s-au construit imobile "pe grinzi", fara pereti interiori, urmand ca noii proprietari sa-si amenajeze locuinta dupa "gustul" fiecaruia... Din cate mai stiu, daca vroiai sa-ti faci o anumita configurare, constructorul iti punea la dispozitie o anumita cantitate de BCA-uri. Asadar, acei pereti din BCA, foloseau doar la compartimentarea interiorului si nu participau de nicio culoare la efectul de rezistenta al imobilului.
Asadar, sfatuiesc pe @gerhardt - daca vrea sa faca ceva legal - sa se deplaseze la primaria localitatii, exista acolo un birou care se ocupa cu disciplina in constructii si sa ceara relatii. Pentru a raspunde un raspuns in scris este necesar ca dumnealui sa se adreseze tot in scris, sa explice in amanunt situatia sa si ce ar dori sa faca - sa ramana in situatia actuala sau sa faca modificari.
Mult succes !
va multumim . dar e vorba ca am luat apartamentul fara 3 pereti de BCA care erau demolati de fostul proprietar. Pe aceea vreme nu ne-am uitat. Intre timp noi am facut in locul peretilor Usi glisante din PVC si pereti falsi din PVC. ne gindeam sa vindem apartamentul si nu stim cum sa facem . Zidirea inapoi e prea scumpa. tinind cont ca ce am pus noi , am investit mai multe mii de euro. Iar cu biroul. cred ca interesul e sa dea amenzi nu sa ne ajute sa intram in legalitate.
Vindeti asa cum l-ati cumparat. Vindeti cu banii cash.

Alte discuții în legătură

Va prezint urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un sfat. ... weisIA weisIA Va prezint urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un sfat. Am cumparat un apartament ce avea 2 pereti nestructurali desfintati fara avize/aprobari. ... (vezi toată discuția)
Zidire geam uscatorie Andreeas07 Andreeas07 buna ziua, am cumparat recent un apartament...langa acest apartament este o uscatorie...geamul de la uscatorie are vedere in balconul meu...eu vreau sa zidesc ... (vezi toată discuția)
Amplasare benner pe peretele exterior al apartamentului LAUAND LAUAND detin un ap.transformat in spatiu comercial,la parterul unui bloc si am niste intrebari referitoare la amplasarea unor bennere . as dori sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)