avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Buna ziua, am platit sa ne faca cadastru si intabularea, si am aflat ca au mai fost facute de catre decedati ...fiind bunicii mei, mama mea este mostenitoare, cu cadastrul s a rezolvat, facand duplicat, dar cu intabularea nu se poate ca trebuie sa se duca mama la notariat pt schimbarea numelui de mostenitor, schimbarea numelui in cartea funciara. cu toate ca in dosarul pe care l am oferit celui care se ocupa cu cadastrul, este si certificatul de mostenitor, ce trebuie sa facem?

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare cu problema erik erik Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: bunicul detine o casa prin certificat de mostenitor (casa a fost a parintilor lui: mama buna si tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu bucluc. proprietar in titlul de proprietate din ... Loredana_Loredana Loredana_Loredana Mostenire cu bucluc. Proprietar in Titlul de Proprietate din 1995 Pe acest titlu de proprietate este o casa + intravilan si un teren extravilan. In urma ... (vezi toată discuția)
Mostenire de pe urma bunicii andrugrasu andrugrasu Buna ziua si multumesc in avans pt orice informatii legate de speta mea. Bunica mea a decedat pe 25 dec 2012. Avea in propietate o garsoniera, un teren cu o ... (vezi toată discuția)