avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara va deranjez cu o intrebare.Am fost angajat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara va deranjez cu o intrebare.Am fost angajat la o fabrică ...

Buna seara va deranjez cu o intrebare.Am fost angajat la o fabrică care la momentul ăla era în insolentă .În anul 2013 fabrică ne-a făcut card de salarii la o bancă. Acuma am primit o citatie toti angajatii că am fost dați în judecată de către administratorul financiar care era si la data cand s-au facut cardurile sa plătim suma care fabrică o datorează băncii precum nou suntem garanti
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:11, 21 Decembrie 2020
Da, trebuie analizata situatia dvs.
Care este intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate carduri salarii accexpert accexpert As dori sa deschid un subiect cred eu putin controversat. Obligativitatea deschiderii unui cont bancar (cu card atasat) la schimbarea locului de munca intr-o ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Raportare abuziva in biroul de credit andreiarotaru andreiarotaru Buna ziua tuturor si sper sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Am descoperit in urma cu o saptamana, cand m-am dus cu dosar la Transilvania pentru a-mi face ... (vezi toată discuția)