avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Buna! am si eu o intrebare pentru cei care cunosc ori ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Buna! am si eu o intrebare pentru cei care cunosc ori sunt grefieri.. ...

Buna! am si eu o intrebare pentru cei care cunosc ori sunt grefieri.. am vazut pe listele centralizatoare de transferuri 2020 pe cite ul CSM ca sunt cereri de transfer de la judecatroie la tribuna.. pentru trecerea de la judecatorie la tribunal trebuie sa se faca transfer? aceasta trecere nu se facea prin concurs? si inca o intrebare... cei care sunteti grefieri..cam dupa cat timp se poate aproba un transfer? se pot face si mai multe ceriri la mai multe instante odata?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)
Numirea direct pe post - o noua gaselnita Mihai 465 Mihai 465 Fiind in perioada depunerii dosarelor pentru admiterea in magistratura cu vechime de 5 ani ghiciti cine se inscriu de zor: absolventi de INM, judecatori, ... (vezi toată discuția)