De cateva luni ma confrunt cu problema urmatoare:
Am achizionat in 2018 un autoturism marca Renault Megane cu garantie 3 ani. In septembrie 2020 am achizitionat de pe site-ul Renault un sistem audio pe care l-am montat intr-o reprezentanta! In urma montarii a inceput sa se auda in habitaclu un suierat pe o frecventa inalta care creste in intensitate o data cu apasarea pedalei de acceleratie. Din cate m-am informat acel sunet extrem de deranjant este produs de catre alternator si din cauza unei parazitari a sistemului audio se aude in interior. Fiind autovehiculul in garantie, m-am dus la reprezentanta care mi-a montat sistemul si le-am expus problema. Dupa primele 4 vizite au decis ca alternatorul e defect si l-au schimbat! Aceasta a avut 0 efecte, sunetul se aude la fel ca inainte! A 5 a interventie mi-a retinut masina in service o saptamana! La ridicare mi-au dat o hartie pe care scrie : sunet normal, se aude si la un autovehicul nou! si mi-au returnat masina in aceeasi stare! Le-am cerut sa imi demonstreze acest lucru, au adus un autovehicul nou la care sunetul nu era prezent! Am apelat la OPC sa ma ajute in rezolvarea problemei, dar acestia din urma fiind pe mana cu service-ul mi-au raspuns sec: sunetul respectiv a rezultat in urma schimbarii alternatorului si este normal! Ce as putea face mai departe?
Condusa fara carnet
uzzyuta
eram intro parcare si din greseala am apasa acceleratia la masina si am intrat intr-o banca si a venit politia si ma luat si ma dus la spital si mia recoltat ... (vezi toată discuția)