avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca viceprimarul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca viceprimarul poate ...

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca viceprimarul poate avea consilier personal?
Cel mai recent răspuns: AlbertCaf , utilizator 09:38, 4 Ianuarie 2021
Viceprimarul nu poate avea consilier personal ... legea nu prevede asa ceva.
Dar art. 158 Codul Administrativ prevede ca ”Primarii și viceprimarii comunelor, ai orașelor, ai municipiilor și ai sectoarelor municipiului București pot înființa, în limita numărului maxim de posturi aprobate, cabinetul primarului, respectiv al viceprimarului, în condițiile prevăzute de partea a VI-a titlul III capitolul II.” Iar in Partea VI titlul III cap II se prevede la art 544 si art 546 se arata ca viceprimarul de comuna poate avea un cabinet format dintr-un post. Prin urmare acest post poate fi de consilier personal al viceprimarului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

V a intreb daca un primar de comuna poate sa angajeze consilieri ... olga2011 olga2011 V a intreb daca un primar de comuna poate sa angajeze consilieri personali,sigur din banii catatenilor.specific ca la primarie exista contabil sef,secretar cu ... (vezi toată discuția)
Primarul numeste unilateral consilierii personali? parasolarul parasolarul Primarul poate organiza concurs pentru ocuparea unui post de consilier personal pe care il va numi prin dispozitie fara implicarea in nici un fel a consiliului ... (vezi toată discuția)
Lamurire consilier personal al primarului paultrtr paultrtr cine poate ocupa functia de consilier personal al primarului? De exemplu, o persoana care lucreaza in invatamant poate ocupa aceasta functie? Va multumesc. (vezi toată discuția)