avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am moștenit o proprietate,, casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am moștenit o proprietate,, casa batraneasca" de ...

Bună ziua! Am moștenit o proprietate,, casa batraneasca" de la stra-bunicii mei, ei în momentul actual fiind decedați. În acest timp electrica furnizare a întrerupt contractul de furnizare al energiei electrice. În conformitate am obținut toate documentele pentru racordare și am plătit costurile. Problema este ca un anumit inginer electronist de la electrica furnizare ma tot plimba de vreo 3 luni ca actele nu sunt bune, ba ca sunt viabile, etc. Probabil așteptand mita pentru a rezolva odată. Pot contacta în acest caz Direcția Națională anti-corupție și sa fac plângere penala pentru abuz în serviciu și șantaj?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:26, 17 Decembrie 2020
Bună ziua,

Contactați directorul sau un superior al acestuia. Vedeți apoi cum decurg treburile.
El este directorul, domn avocat.

Avocat Sebastian Murariu a scris:

Bună ziua,

Contactați directorul sau un superior al acestuia. Vedeți apoi cum decurg treburile.

Faceți solicitare scrisă cu privire la ceea ce doriți dvs., depuneți la companie și luați număr de înregistrare ca să fie nevoiți să vă răspundă în scris.
Nu ați explicat clar care este problema, vă lipsesc documente, sunt valabile toate etc? E posibil să aveți dreptate dar aceste aspecte trebuie dovedite nu doar prezumate.
Cum anume ati moștenit acea casa?
Ati dezbătut fiecare succesiunea, de la străbunici incoace (străbunici, bunici, părinți)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot invoca uzucapiunea? Albertina Albertina Buna ziua. As avea nevoie si eu de un sfat in legatura cu situatia in care se afla bunicul meu. Voi apela si la un avocat, dar as vrea intai sa imi fac o ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor DorinaCet DorinaCet Bună ziua Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns. [b][b]Pot să fac racordarea la utilităţi cu contract pe numele meu (energie electrică, telefonie ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)