avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Va scrie o mamica disperata de vecinii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Va scrie o mamica disperata de vecinii chiriasi. ...

Buna seara. Va scrie o mamica disperata de vecinii chiriasi. Ajutati-ma va rog, ce pot face? Toata ziua este o liniste deplina, iar la ora 23:30-24 incepe haosul deasupra. Se trantesc usi, se bubuie pe podea, se tipa, urla. Se aude extrem de tare, cat sa imi trezeasca baietii de 3 ani, respectiv 6 luni. Proprietarul este plecat din tara si de apartament se ocupa un unchi, ceva de genul, care l-a dat in chirie. Am incercat sa vorbim cu el... fara succes. Chiriasii lui sunt "sfinti ca doar el le spune sa faca liniste". Am citat. Cu chiriasii nu se poate discuta, nu raspund la usa, dar injura ca la usa cortului cand incercam. Deja toti vecinii incearca sa ne ajute si sa ne sfatuiasca ce sa facem, dar nu au nici o putere... ce pot face? Multumesc din suflet!
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
heta, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:04, 18 Decembrie 2020
Sa sesizați Poliția atunci când zgomotele depășesc limitele suportabilului.
Stiti care e problema... nu fac galagie cat sa se auda din strada. Nu se aude nici de la usa. Doar in dormitoare si bubuie si tipa fix cat sa trezeasca pe toata lumea. Intra politia la mine in casa sa ii auda? Sau daca ii inregistrez iau in calcul inregistrarea?
Daca amiabil nu puteti solutiona sesizati oficial politia teritoriala,care daca cconfirma cele sesizate,pot aplica sanctiunile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriași gălăgioși adriana7373 adriana7373 Buna ziua, Locuim intr-un bloc nou, cu așa-zișii pereți de carton, apartament in proprietate personală. Sub noi locuiește o chiriașă care nu prea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)