avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În cazul unei adeverințe de venit pe care ulterior ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În cazul unei adeverințe de venit pe care ulterior angajatorul ...

În cazul unei adeverințe de venit pe care ulterior angajatorul nu-l recunoaşte ce se poate întâmpla?

La începutul anului am prut sã refinanțãm cu soțul un credit la bancã pentru care am cerut o adeverințã de venit. Între timp mi s-a încetat contractul de muncã motiv pentru care am oprit demersurile la bancã pentru refinanțare. Acuma de vreo câteva zile am fost chematã la poliție pentru declarație deoarece mi s-a fãcut dosar penal din cauza adeverinței care a fost consideratã fals.
Ce pot pãți dacã angajatorul nu-l recunoate cã ar fi eliberat el şi eu nu pot dovedi contrariul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:37, 18 Decembrie 2020
www.avocatnet.ro/forum/discu... >

nu deschideti mai multe subiecte pe aceeasi tema, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals Ginxy Ginxy Sotul meu a lucrat la o banca si a cerut refinantarea unui credit cu garantie imobiliara. Mie mi-a spus ca doreste refinantarea deoarece are acces la o dabanda ... (vezi toată discuția)
Fals in acte şi fals sub semnãturã privatã. dacã angajatorul ... cristina9696 cristina9696 Fals in acte şi fals sub semnãturã privatã. Dacã angajatorul ulterior nu recunoaşte o adeverințã de venit ce consecințe poate avea asupra mea? (vezi toată discuția)
Credit banca aaiordache aaiordache Buna ziua, Am intalnit de carand o situatie mai deosebita in ceea ce proiveste creditul bancar si posibilitatea reesalonarii lui. In fapt, este vorba de un ... (vezi toată discuția)