avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Postasul refuza sa aduca corespondenta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Postasul refuza sa aduca corespondenta

Buna seara! Am o nedumerire.
Am comandat in trecut diverse lucruri de pe site-uri din China (ex. Aliexpress) fara nicio problema, au ajuns la posta, am mers dupa ele, totul okay.
Am comandat si acum cateva lucruri, insa, de data aceasta, am fost incontinuu sunata de postas (cel care aduce corespondenta acasa) sa vin dupa cate un colet. Domnul refuza sa le aduca la adresa mea, refuza sa le lase la doamnele de la ghiseu (de unde le ridicam mereu in trecut) si imi ofera o ora fixa in care eu trebuie sa ma prezint. I-am tot explicat domnului ca programul de munca (8-4) nu imi permite sa ma deplasez dupa el in fiecare zi la ora 10, cand doreste dansul.
Credeam ca ne-am inteles sa le lase la ghiseu, insa astazi m-a sunat sa vin luni (tot la 10) dupa un colet intern.
Ce pot sa fac? Domnul refuza sa vina altcineva dupa ele (cu buletinul meu), de adus acasa nu doreste sa le aduca (desi cred ca asta ar trebui sa faca?!), de lasat la doamnele de acolo, cum se intampla pana acum, iar nu. Imi este imposibil sa ajung personal si mi se pare absurd ca la orice comanda prin posta sa ma invoiesc de la munca pentru a umbla dupa acest domn.
Ce ar trebui facut in acest caz?
Ar trebui facuta o reclamatie?

P.S.: De cate ori am intrebat daca el defapt ar trebui sa le aduca in cutia postala am fost ignorata si dansul a schimbat subiectul, ceea ce ma face sa cred ca, in mod normal, asta este parte din job-ul sau, insa nu are cheful necesar sa isi faca treaba.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:43, 18 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
posta nu va aduce coletele la usa, dar nici nu va suna sa va dea intalnire, va avizeaza postasul si va duceti dupa ele la oficiul postal de care apartineti.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o sesizare scrisa la dirigintele oficiului postal în care precizați situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet neajuns la destinatar SAleDana SAleDana Buna ziua! As avea o intrebare in ceea ce priveste serviciile postei romane. Acum ceva timp am comanadat de pe un site international niste produse pentru care ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)
Demersuri - posta romana victoria75 victoria75 Va rog daca se poate cateva sfaturi la problema mea. Trebuia sa primesc un colet prin serviciul factaj (curier al postei,iti aduc coletul ... (vezi toată discuția)