avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De la ce vârstă plătesc copiii întreținerea la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De la ce vârstă plătesc copiii întreținerea la bloc și as vrea sa mai știu dacă trebuie să îl trec în cartea de imobil. Mulțumesc.

De la ce vârstă plătesc copiii întreținerea la bloc și dacă tre
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 21 Decembrie 2020
Nu exista o limita de virsta, copii se trec la intretinere din momentul in care s-au nascut.
In noua lege nu se prevede nimic despre asa ceva.
S-au vrut modificari legislative dar nu au mai avut loc.
Poate hotara insa adunarea generala acest lucru.
Mulțumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In noua lege nu se prevede nimic despre asa ceva.
S-au vrut modificari legislative dar nu au mai avut loc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

I

Nu are cum sa hotarasca Adunarea Generala asa ceva, nu e o problema de competenta sa .
Nici obligatoriu sa treci la întreținere un nou nascut nu ar fi dacă o luam altfel.
Ar insemna sa aiba dreptate cei care zic ca ar trebui sa plătească si cei care au câini si pisici in apartament.Si nu au dreptate.

Adunarea generala poate decide in anumite probleme si aceasta este una dintre ele.
Nu este nelegal a se proceda asa.

Alte discuții în legătură

Exceptie de la plata intretinerii pentru copiii sub 3 ani Bogdan_86 Bogdan_86 Buna ziua, Adunarea Generala poate hotari exceptia introducerii copiilor sub 3 ani la plata intretinerii? De asemenea, daca nu toti parintii ii declara, ... (vezi toată discuția)
Fondul de reparatii este obligatoriu? cornelia_a cornelia_a Daca apartamentul al carui proprietar sunt este nelocuit, ce obligatii la plata imi revin? cheluielile pe spatiile comune da dar in privinta fondului de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie Ovi789 Ovi789 Buna ziua, As vrea o clarificare la problema de mai jos, am citit multe topicuri inclusiv articolul publicat de dvs, pe site. Vreau sa ma conving ca am ... (vezi toată discuția)