avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Coloana gaze separata-bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Coloana gaze separata-bloc

Exista un regim clar al coloanei de gaze care a fost construita pentru cei care își pun centrala termica? Mai exact: dacă un investitor inițial vinde apartamentul, cota parte a lui din investiție este automat preluata de noul proprietar? Sau rămâne la vechiul proprietar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
FireSky08, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:03, 21 Decembrie 2020
In mod normal, este preluata de noul proprietar.
Investitia intra in gestiunea asociatieid e proprietari ca parte comuna
Nu poate fi parte comuna din moment ce a fost facuta prin investitia celor care si-au pus centrala proprie individuala. Conducta apartine proprietarilor platitori si racordati la ea. Daca cineva a vindut apartamentul cu centrala termica racordata la acea coloana, noul proprietar preia si investitia fostului proprietar. Exista un proiect, exista documente.
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
latka, utilizator
Investitia initial este facuta de catre investitor care in final vinde toate apartamentele
daca investitorul initial platitor a fost investitorul cum apreciati ca dupa vanzarea apartamentelor
a fost facuta prin investitia celor care si-au pus centrala proprie individuala
?????
Investitia in coloana de gaz este facuta de cei care isi pun centrala termica individuala. Poate fi o singura persoana la inceput, sau mai multe. Ei sunt proprietarii acelei coloane de gaz, in scara respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un sfat petru solutionarea unei probleme elsa28 elsa28 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am instalat centrala termica de apartament in 2001 , fiind prima persoana care a instalat centrala pe ... (vezi toată discuția)
Probleme privind avizul proprietarului coloanei de gaz pentru montarea centalei termice de apartament jupanu_73 jupanu_73 Buna ziua ! Am cumparat un apartament si doresc montarea unei centrale termice de apartament. Proprietare coloanei (prima care a montat pe scara centrala de ... (vezi toată discuția)
Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)