avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintarea unui pfa pentru cosmetice home made
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintarea unui pfa pentru cosmetice home made

Buna ziua! Pentru infiintarea unui pfa pentru cosmetice home made ce acte sunt necesare? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 27 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Ce conditii trebuie indeplinite pentru a putea infiinta un pfa sau ii. crinam crinam Buna ziua, as vrea sa imi deschid propria mea afacere in domeniul hand made (bijuterii, lenjerii pat, haine copii si bebelasi etc). M-ar interesa ce conditii ... (vezi toată discuția)
Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)