avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Forme legale pentru comert
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Forme legale pentru comert

Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai simplă cale legală de a face acest lucru. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsurile dumneavoastră!
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:20, 10 August 2019
Buna ziua! Aveti infiintata vreun PFA, SRL sau alta entitate juridica? Va adresez aceasta intrebare, deoarece in functie de raspunsul Dvs, va pot sugera care sunt pasii de urmat.
Baza legala pentru asa ceva?
Nu am decat inititiativa deocamdata. Va multunewc pt raspuns si astept mesajul dvs.

av. Carmen Matei a scris:

Buna ziua! Aveti infiintata vreun PFA, SRL sau alta entitate juridica? Va adresez aceasta intrebare, deoarece in functie de raspunsul Dvs, va pot sugera care sunt pasii de urmat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitata
[ link extern ]


Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

Codul CAEN pentru un magazin online este 4791 - Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa cu diploma de bacalaureat MirelaPav MirelaPav Buna ziua, as dori sa îmi deschid un pfa. Îmi puteți spune dacă îl pot deschide cu diploma de bacalaureat? Am făcut liceul matematica informatica. Și ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)