avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Exista boli care te pot scapa de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Exista boli care te pot scapa de inchisoare?Sau care ...

Buna ziua!Exista boli care te pot scapa de inchisoare?Sau care pot reduce pedeapsa?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:01, 26 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Există posibilitatea de a fi internat într-un spital penitenciar. Bolnavii psihic pot fi internați să-și petreacă detenția într-un sanatoriu de psihiatrie și măsuri de siguranță.
Multumesc

Dapix a scris:

Nu. Există posibilitatea de a fi internat într-un spital penitenciar. Bolnavii psihic pot fi internați să-și petreacă detenția într-un sanatoriu de psihiatrie și măsuri de siguranță.

Dap, din ce am vazut la TV, situatia din sanatoriile de psihiatrie pentru infractori e chiar mai rea ca la inchisoare. Cel putin in Romania.
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2020
tgeorgescu, utilizator
Problema este că la închisoare obișnuită nu există doctor psihiatru si astfel nu se poate administra medicamente psihiatrice. De asta deținuții care au afecțiuni psihice sunt ținuți să-și ispășească pedeapsa în sanatorii de psihiatrie. Am văzut și eu la televizor condițiile dintr-un astfel de spital din Vâlcea, cum deținuții bolnavii erau legați de paturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractor roman arestat in franta tgeorgescu tgeorgescu Un infractor roman, condamnat definitiv cu executare, a fost arestat in Franta in vederea extradarii in Romania. Dupa parerea mea este complet iresponsabil si ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. ... natasav natasav Am un baiat de 20 ani cu autism si nu mai pot gestiona situatia. Am facut cerere la DGASPS pentru institutionalizare de aproximativ 1 an cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Disputa familiala alinaparvu alinaparvu Buna ziua,ma adresez dvs intr-o problema de familie delicata. Fratele sotului meu sufera de schizofrenie,acesta locuind cu soacra mea-mama lor,cea care il si ... (vezi toată discuția)